Magazinul Naturalis Casa Verde - Targu Mures PARTENERUL TAU PENTRU SANATATE !!! P-ta Victoriei Pasajul Subteran Mures Mall, deschis zilnic: Luni-Vineri 9.00-20.00, Sambata 9.00-18.00, Duminica 9.00-14.00. Va asteapta cu drag !
  • Magazinul Naturalis Casa Verde - Targu Mures va ofera:
  • Ceaiuri si tincturi, Suplimente alimentare, Produse solaris ,Produse apicole,Cereale, seminte si condimente naturale, Uleiuri presate la rece, Produse pentru slabit, Sapunuri si cosmetice pe baza de plante, Produse pentru plaja si protectie solara. PRETURI PENTRU TOATE BUZUNARELE !
  • miercuri, 25 iulie 2012

    La Magazinul NATURALIS CASA VERDE gasesti FITNESS COFFEE cafea 100%naturala cu plante medicinale.

    Cafeaua "FITNESS-ANTIOXIDANT=COFFEE"250 g.  27.00 lei/buc.
    Cafeaua "FITNESS-SENSUAL-COFFEE" 250 g. 27.00 lei/buc.
    Cafeaua Plantele din continutul "B-FINE" 30 plicuri 60.00 lei 








    ANTIOXIDANT ™, cafeaua noastra sanatoasa, sustine metabolismul si ajuta la cura de slabire. Acesta contine cafea premium verde prajita cu 16 plante medicinale, bogate in nutrienti si condimente.















    SENSUALCOFFEE ™, prima cafea patentata pentru un stil de viata mai senzual cu partenerul tau. Acesta contine doar cafea premium prajita, ierburi si condimente tonifiante afrodisiace.
















    B-Fine ™, este un produs revolutionar dedicat persoanelor active. Este ambalat in doze unice si contine 300% mai multi oxidanti decat ceaiul verde.