Magazinul Naturalis Casa Verde - Targu Mures PARTENERUL TAU PENTRU SANATATE !!! P-ta Victoriei Pasajul Subteran Mures Mall, deschis zilnic: Luni-Vineri 9.00-20.00, Sambata 9.00-18.00, Duminica 9.00-14.00. Va asteapta cu drag !
  • Magazinul Naturalis Casa Verde - Targu Mures va ofera:
  • Ceaiuri si tincturi, Suplimente alimentare, Produse solaris ,Produse apicole,Cereale, seminte si condimente naturale, Uleiuri presate la rece, Produse pentru slabit, Sapunuri si cosmetice pe baza de plante, Produse pentru plaja si protectie solara. PRETURI PENTRU TOATE BUZUNARELE !
  • miercuri, 29 august 2012

    Magazinul NATURALIS CASA VERDE  va ofera o gama de produse Viva Natura naturale 100%.

     
    Balsam de par cu Aloe si Tataneasa 250ml

              Balsamul de par este un produs cremos ce contine ingredienti activi cu efect regenerant si nutritiv ce intaresc si prelungesc efectul Samponului de origine naturala cu lamaie si argan.

    Componentele naturale au proprietatea de a reface structura degradata a firului de par – care e supus agresiunii din mediul extern ( umiditate, vant, soare, vopsea de par, ondulator etc.).Parul necesita o ingrijire deosebita , precum si produse de ingrijire speciale – de preferat naturale, pentru a-l “modela” si coafa mai usor. Pentru a avea un par matasos si plin de viata , folosim Balsam de par de origine naturala cu Aloe si Tataneasa care regenereaza, tonifica si hidrateaza radacina si firul de par redand stralucirea naturala si un plus de sanatate.

    Indiferent de natura parului – deteriorat sau ondulat, rar sau des, subtire sau uscat, balsamul solutioneaza. Se aplica pe parul proaspat spalat, se maseaza usor varfurile si se lasa sa actioneze cateva minute. Masajul intensifica circulatia accentuand beneficiile naturale ale balsamului. Parul va fi clatit foarte bine cu apa calduta , pentru a nu fi incarcat. Poate fi folosit pentru toate tipurile de par. Are efect antistatic .

    99% din ingrediente sunt natural  


    Masca de Par cu Ginseng si Argan 250ml 


                   VivaNatura si-a completat gama de produse pentru par cu aceasta masca revitalizanta care reface si fortifica firul de par, reda elasticitatea si vitalitatea parului deteriorat.

    Dupa folosirea ei parul devine mai stralucitor si mai usor de pieptanat.

    Se aplica pe par inainte de spalare atat la radacina cat si pe lungimea firului de par .  Se maseaza energic scalpul (pielea capului). Se mentine de la 15 – 45 de minute, apoi parul se spala cu sampon si eventual se aplica balsamul de par.

    Procedeul se repeta la 5 – 7 zile avand grija sa marim intervalul de timp in situatia amplificarii secretiei de sebum.

    Rareori poate influenta culoarea parului vopsit.

    Ingrediente: ulei de masline, ulei de ricin, ulei de germeni de grau, ulei de palmier, ulei de nuc, ulei de argan, ginseng, brusture, urzica, iarba mare.

    95% din ingrediente sunt naturale.


     
    Sampon Natural Cu Lamaie Si Argan 250ml 


                    Laboratoarele Genna-VivaNatura vă propun acum un sampon cu 99% substante naturale si de origine naturală.

    Studiem de 10 ani posibilitățile de spălare și condiționare a parului, deoarece avem nevoie de solutii naturale pentru tot ce indeamna igiena personala si de intretinerea parului si a pielii.

    In laboratoarele Genna, noi folosim pentru produsele VivaNatura ingrediente provenind din natura, fiindca sunt vii, fiindca celulele vegetale sunt perfect compatibile cu celulele umane, rezultatul?

    - Miile de clienti multumiti care folosesc produsele noastre în mod constant!
    - Suntem siguri că veţi obţine rezultate excelente la fiecare utilizare a Samponului VivaNatura, deoarece uleiurile naturale si esentiale, extractele din plante, ingredientele de origine naturala fac ca parul dumneavoastra sa fie din nou viu si sanatos.

    Samponul cu lamaie si argan Vivanatura este conceput si realizat dintr-un amestec de plante si ingrediente ce formeaza un mediu favorabil pentru a absorbi in scalp substantele nutritive necesare pentru cresterea sanatoasa, fortifierea si regenerarea parului.

    Plante precum lămâie, acid citric natural, ulei de ricin, mentă, argilă, nuci de săpun, argan, aloe, extract de salcie, brusture, urzică, tătăneasă, iarba mare si ingredientele de origine naturala – glucozida de cocos, acid citric natural, glycerol mono laurate, (substanță prezentă și în laptele mamar), formeaza samponul VivaNatura.

    Samponul natural cu lamaie si argan – VivaNatura este recomandat pentru toate tipurile de par, deoarece ajuta la cresterea sanatoasa a parului prin hranirea foliculilor de par si imbunatatirea circulatiei capilare a scalpului, contribuind astfel la absortia nutirientilor, vitaminelor, mineralelor si antioxidantilor ce reduc efectele radicalilor liberi.

    Acest sampon are o formula originala care lumineza parul blond si face lucios parul brunet, gratie ingredientrelor naturale atent selectionate pentru a contribui la ingrijirea oricarui tip de par.

    Adevaratul remediu este realizat prin folosirea samponului VivaNatura ce conferă părului luciu și volum, după ce s-a aplicat „Crema împotriva căderii parului și regenerare VivaNatura”.

    Samponul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

    Substanță de origine naturală este considerată o substanță care provine dintr-o substanță naturală printr-o reacție ce provoacă o transformare chimică (de exemplu, așa-zisa glicerina vegetală, care se obține după reacția chimică a unei grăsimi naturale cu hidroxidul de sodiu).

    Samponul VivaNatura nu conține parabeni, lauril sulfat de sodiu (LSS.) sau multe alte substanțe chimice dăunătoare prezente în șampoanele 
     
     
     
    Crema Masaj Pentru Picioare Varicastan 75 ml

                           A venit primăvara motiv de bucurie pentru noi toți, pentru că în sfârșit putem să ne bucurăm de razele soarelui care ne măngâie și ne răsfata, dar uneori ne mai și înfierbântă picioarele în zilele lungi de vara.

    Pentru aceasta o data cu primăvara, VivaNatura vine cu un produs nou si binevenit – VARICASTAN – crema pentru picioarele obosite si umflate, adevarata desfătare în fiecare seară, printr-un masaj usor a picioarelor, cu aceasta crema delicata și racoritoare.

    Crema 100 % naturala VARICASTAN este un adevarat balsam pentru picioarele obosite, inflamate, cu circulatie periferica deficitara si varice.
    Continutul bogat in ingrediente vegetale active are actiune regeneratoare si antiinflamatoare cu efecte de calmare si drenare a circulatiei sanguine la nivelul  picioarelor.

    Mod de întrebuintare: Se aplica in mod regulat seara și  la alegere dimineața sau în timpul zilei.
    Se maseaza blând dar insistent, pana  ce crema este absorbită în piele.

    Efectele sunt date de: castan, hamamelis, nuc, salcie, arnica, iedera, lavanda, menta, ulei de masline, tea tree, galbenele, tataneasa, afin, maces.


    Crema Lyber Antireumatica Cu Untul Pamantului 250ml

                Contine aproape tot ce se stie ca are efect in reumatism si dureri articulare… dar si remedii mai putin cunoscute sau tehnologii secrete, fiind rezultatul cercetarilor de mai multi ani realizate la VivaNatura.
    Crema pentru masaj incalzitor contine cea mai mare parte din ingredientele naturale cunoscute pentru tratarea bolilor reumatismale.
    Este 98% naturala si aceasta datorita faptului ca multe substante rare si cu efecte semnificative sunt prezente in cantitati mai mari decat de obicei.
    De exemplu, camforul folosit nu este camfor obisnuit, ci este extract solid si lichid din arborele de camfor.
    Formula este unica, se bazeaza pe informatii traditionale si contine extracte din 17 plante cunoscute ca avand proprietati speciale.

    Amintim aici: Untul Pamantului, Arnica, Gheara diavolului(Harpagophytum), Salcie, ardei iute, castan, cretusca, mustar, piper, ienupar si inca multe altele.

    Extractul de petrol folosit este intalnit si ca indicatie in medicina populara romaneasca. Aplicarea cremei Lyber se realizeaza prin miscari energice, dupa care suprafata masata se acopera pentru a facilita actiunea principiilor active.
    Se recomanda sa se evite, apoi, expunerea la climatul rece. Ingredientele continute au si efect antiinflamator, antireumatic, antiartritic si calmant. Proprietati ale ingredientelor din compozitia Lyber crema pentru masaj incalzitor

    Untul-Pamantului (Tamus comunis)

    Proprietati: antireumatic, antiinflamator,diuretic.
    Utilizare: reumatism, guta, contuzii,echimoze.

    Arnica ( Arnica montana)

    Proprietati: antiiflamator, analgezic,cicatrizant,antiechimotic.
    Utilizare: artrite, reumatism, artroza,nevralgii, entorse, fracturi,contuzii,edeme,echimoze.

    Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbes)

    Proprietati: antireumatic, antiinflamaor, nalgezic.
    Utilizare: poliartroze, spondiloze, poliartrita cronica, reumatism, guta, inbunatatirea mobilitatii articulatiilor.

    Terebentina – extract de Pinus spp.

    Proprietati: revulsiv, rubefiant, analgezic, antiinflamator, antispasmotic, descongestionant.
    Utilizare: reumatism, artrite.

    Capsicum annuum (ardei iute)

    Proprietati: revulsiv, rubefiant, vasostimulant, analgezic.
    Utilizare: dureri reumatice, nevralgice, lumbago, artrite, sciatica,reumatism.

    Castan salbatic (Aesculus hippocastanum)

    Proprietati: antiinflamator, decongestiv, tonic, protector-vascular.
    Utilizare: inflamatii, contuzii, fracturi.

    Cretusca (Filipendula ulmaria)

    Proprietati: antinflamatoare.
    Utilizare: dureri reumatice si artritice.

    Frasin (Fraxinus excelsior)

    Proprietati: antiinflamator, antireumatic, diuretic, antiartritic, antalgic.
    Utilizare: guta, reumatism,poliartrite,anchiloze.

    Mustar Negru (Basica nigru)

    Proprietati: revulsiv, rubefiant.

    Plop Negru (Populus nigru)

    Proprietati: analgezic, antiinflamator, antiseptic, calmant.

    Salcie ( Salix alba)

    Proprietati: antiinflamator, antiseptic, analgezic

    Sunatoare (Hypericum perforatum )

    Proprietati: antiseptic, vasodilatator, antiinflamator, antibiotic.

    Ienupar (Juniper aetheroleum)

    Proprietati: antiseptic, antiinflamator, analgezic, antispastic.

    Menta (Menthae aetheroleum)

    Proprietati: analgezic local, anestezic local, antiinfectios, antiinnfalamator.

    Eucalipt (Eucalypti aetheroleum)

    Proprietati: sedativ, analgezic, calmant, antiinflamator, antireumatic, antispastic.

    Petrol - fractie din petrol extras dintr-o zona cu proprietati speciale din Romania

    Proprietati: dezinfectant, cicatrizant, antioxidant, vasodilatator, antireumatic
     
     
     
    Crema De Fata Cu Argint Si Aur Coloidal 75ml 


                  Noua “Crema de fata” pentru ten normal si sensibil are in componenta sa argintul coloidal ce contribuie la regenerarea si revitalizarea pielii, iar aurul coloidal reda fermitatea pielii, amelioreaza ridurile, confera stralucire tenului, redefineste conturul fetei si inchide porii.

    In combinatie aurul si platina coloidala combat lipsa de vigoare a pielii, ajutand la refacerea colagenului.
    Aceste metale coloidale au multiple efecte anti-aging, sunt antioxidanti si rezistenti la radiatiile UV.
    Crema de fata pentru ten normal si sensibil – cu argint si aur coloidal, mentine in formula ingredientele naturale cum sunt uleiurile naturale presate la rece care patrund foarte repede in piele si hranesc tesuturile.

    Uleiurile de migdale, de germeni de grau, de masline, de susan, de joroba, patrund foarte usor in piele o hranesc si o hidrateaza in profunzime. Aloe Vera regenereaza si catifeleaza alaturi de extractul natural de trandafiri cu note usor romantice si rafinate .

    Acidul hyaluronic hidrateaza in profunzime si are rol esential la refacerea colagenului si a elastinei.
      98%  natural..

    Crema de fata contine: aqua, Simmondsia chinensis (ulei de jojoba), Olea europaea oil (ulei de măsline), Amygdalus communis (ulei de migdale), Aloe vera, Sodium Poliacrylate hydrogenated polydecene trideceth-6, Triticum aestivum germ oil (ulei de germeni de grâu), Sesamum indicum oil (ulei de susan), Vitis vinifera seeds oil (ulei de sâmburi de struguri), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Rosa centifolia, Rosa damascena (trandafir), Hyaluronic acid, Argentum metallicum, Aurum metallicum, Platinum metallicum.

     
    Crema Demachianta 75ml 


                Este un demachiant natural cu o bună putere de curăţare şi proprietăţi emoliente.
    Este o cremă demachianta naturala utilizatã pentru îndepãrtarea fardurilor, a fondului de ten, a pudrei sau a cremelor cosmetice.
    Curãţã pielea uşor, în profunzime, fãrã să o usuce, fiind toleratã de toate tipurile de ten.

    Contine: ulei de migdale, ulei de palmier,  ulei simburi de struguri, ulei de jojoba, ulei de masline, galbenele, levantica, aloe vera, roinita, nalba mare, argint coloidal,  cupru coloidal.


     
    Pasta Dinti Spumanta 50ml 


               VivaNatura Herbal combină eficienţa unei paste de dinţi naturale cu argilă activă şi plante cu proprietăţile unei paste de dinţi comerciale.

    Are 95 % ingrediente naturale.

    VivaNatura Herbal nu conține fluor.

    Aromă – ulei volatil de Mentha piperita şi aromă de piersici.

     
    Crema Hemorplant 75ml


                 Crema HemorPlant cu Argila Pentru Zona Anala 75 ml VivaNatura
    Acest produs este eficient chiar de la prima utilizare. Ingredientele active din acest produs
    au efecte binefăcătoare la nivelul zonei
    anale. Hemorplant este emolient, regenerant,normalizează metabolismul pielii.Activează epitelizarea şi favorizează
    refacerea ţesuturilor.

    Continut: argila activa, ulei de masline, aloe vera, propolis, galbenele, tataneasa, musetel.

    Conţine 99,5 % substanţe naturale.



    Crema intima - EroGenn Protect - 75ml 



                  ACEST PRODUS NU ÎNLOCUIEȘTE SFATUL MEDICULUI, FOLOSIREA UNEI MEDICAȚII ADECVATE ȘI TREBUIE CONSIDERAT CA UN PRODUS DE IGIENA INTIMA ȘI FOLOSIT CU ÎNȚELEPCIUNE.

    Dacă aveți alergie la propolis (sau la oricare alt component al cremei) este strict  interzisă folosirea acestei creme.

    Contine: Aloe vera, argint coloidal, propolis, tea tree, patchoulli,cimbru, geranium, plop negru, galbenele, traista-ciobanului, coada-soricelului, rachitan, ulei masline si ulei jojoba.


     
    Masca Fata Cu Argila 75ml 


                   Este o mască de faţă naturală 100% eficientă în regenerarea epidermei la nivelul feţei. Produs 100 % natural.Folosind aceasta masca se obtine curatirea in profunzime si regenerarea tenului, cu efect de lifting, previne si elimina acneea.
    Argila da luminozitate si stralucire tenului, este un puternic bacteicid, are efect regenerator, tonifiant si vitalizant.
    Uleiul pretios de trandafiri este constituit in proportie de peste 80% din acizi grasi esentiali, vitamina C, care asigura o puternica hidratare, regenereaza celulele si stimuleaza producerea de colagen si elastina, prevenind imbatrinirea tenului.

    Contine: argila, ulei de trandafiri, ulei de palmier, lavanda, ulei de jojoba, galbenele, musetel.
    Efectele devin vizibile chiar de la prima utilizare.
    Este necesar să folosiţi după îndepărtarea măştii cu apă călduţă, o cremă de faţă potrivită tenului dumneavoastră.

    Conţine 100 % substanţe naturale.


     
    Pasta Dinti Forte 50ml 


                    Este cea mai eficientă pastă de dinţi GennaDent, cu cea mai mare concentraţie de substanţe active fiind, în acelaşi timp, ecologică şi având un efect de regenerare a ţesuturilor cu care vine în contact.
    Folosită în mod curent, ea este de un real folos în cazuri de parodontoze, sângerări gingivale, protecţie împotriva cariilor şi a tartrului.
    Aromă – ulei volatil de Phoeniculum vulgare (fenicul).

    Compozitie:  argila activa, propolis, aloe vera, rozmarin, salvie.
    Conţine 100 % substanţe naturale.
    Nu formează spumă şi nu conţine fluor.


    Pasta Dinti Junior 50ml


                Poate fi folosită de aceştia, mai ales în perioada în care învaţă să se spele pe dinti si poate fi înghiţită fără riscuri.

    Aromă – de căpşuni şi ulei volatil lămâie.
    Nu formează spumă şi nu conţine fluor.

    Conţine 98 % substanţe naturale.


    Crema Intretinere Sani 75ml

               Cremă pentru întreținerea sânilor cu uleiuri naturale și extracte din plante

    Această cremă îngrijește pielea și țesuturile profunde la nivelul sânilor, generează tonifierea și chiar mărirea lor .

    Compoziția cremei de intreținere a sânilor VivaNatura este cu totul deosebită, având o cantitate foarte mare de extracte vegetale, printre care cele de fenicul si marar, Uleiul de germeni de grâu fac din această cremă, utilizată consecvent, un mijloc extrem de eficace, neagresiv și destul de puțin costisitor pentru tonifierea (intarirea) sânilor, marirea volumului si a sensibilitații lor.
    Uleiul din germeni de grâu - având cea mai mare cantitate de alfa-tocoferol , 155 mg/100 g ulei(vitamina E -compus cu rol de antioxidant puternic , cu rol în încetinirea proceselor de îmbatranire, protejand pielea de efectele nocive ale compușilor rezultați prin oxidarea sterolilor din glandele sebacee sub actiunea radiațiilor UV), armonizează rapid formele corporale la femei, ducand la marirea sânilor și la restabilirea fermitații lor.
    Uleiul de fenicul – este un stimulent general al sistemului nervos vegetativ parasimpatic, cu actiune asupra terminațiilor nervoase ale musculaturii netede , avand efect tonic asupra intregului organism. Este folosit din vechime, în India utilizandu-se pentru efectele sale afrodisiace. Luat intern, ca atare sau inglobat in diferite retete farmaceutice, are acțiune tonică si stimulantă, estrogenică, galactogenă.
    Uleiurile esențiale de fenicul și de mărar conțin precursori al hormonilor estrogenici, raspunzători pentru caracterele secundare sexuale feminine – cum ar fi cresterea sânilor la femei.
    Uleiul de jojoba (obținut din semințele arbustului Simmondia chinensis) – este foarte asemanator ca și compoziție uleiurilor naturale din pielea noastră, pătrunde rapid prin piele si o hrăneste. De asemenea, are proprietatea de a inmuia și a hidrata pielea îmbatrânită și uscată. Aplicat pe piele, îi creste gradul de elasticitate, ajutându-ne în lupta contra ridurilor și a îmbătrânirii.

     
    Praf De Dinti Genna Dent(Alb Stralucitor) 50ml


                      Praful de dinti GennaDent este solutia naturala 100% si eficienta pentru ingrijirea si albirea dintilor.

    Praful de dinti GennaDent este ambalat in tuburi de plastic pentru a nu contamina continutul dupa deschidere si folosire, astfel produsul poate fi folosit mai mult timp de la deschidere si de catre mai multe persoane.

    Mod de folosire: Tubul cu praful de dinti se tine in mina ca un stilou se scutura si se pune pe periuta umeda se aplica o cantitate adecvata de Prat de dinti GenaDent si se realizeaza periajul.
    Contine: argila activa, izma buna, menta creata, eucalipt.


     
    Balsam Picioare Obosite 75ml 

                  ESTE UN BALSAM 100 % NATURAL pentru picioarele:
    - obosite
    - inflamate
    - cu circulatie periferica deficitara
    -Acesta are efecte relaxante, racoritoare si regeneratoare la nivelul picioarelor.
    -Se aplica ori de cate ori este necesar.

    -Efectele sunt date de:
    -eucalipt
    -camfor
    -pin
    -nuc
    -susan
    -menta
    -lavanda
    -tataneasa
    -afin
    -maces
    -vita-de-vie
    -castan
    -hamamelis
    -galbenele
    -iedera 


    Gel Aloe Vera &Argint Coloidal 20ml 


                    Ingredientele continute au si efect regenerator, antioxidant, cicatrizant, antibacterian, antimicotic, nutritiv, purificator, dezintoxicant
    Se recomanda in plagi, zgarieturi, atat pentru efectul dezinfectant cat si pentru cicatrizarea.

    Mod de utilizare:
    Se aplica local, in strat subtire pe zona dorita

    Argintul coloidal

    Argintul este cunoscut din antichitate si a fost folosit în Grecia, Roma, Macedonia şi Fenicia antică pentru preîntâmpinarea şi tratarea diferitelor infecţii, Hipocrate – Părintele medicinii- considera argintul deosebit de benefic în tratarea rănilor deschise, problemelor de inimă, dar aprecia şi calităţile sale de purificare a sângelui şi de dezinfectant general.
    Ştiinţa modernă a demonstrat ca argintul este unul din cele mai puternice antibiotice naturale care au efect împotriva a peste 650 de organisme patogene – germeni, viruşi si fungi (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie),  pe cind un antibiotic artificial poate distruge in medie 6 tipuri de microbi.  Argintul este de asemenea şi cel mai puternic dezinfectant folosit în prepararea apei potabile chiar şi în navetele spaţiale. Rolul argintului în organismul uman poate fi descris ca un „sistem imunitar secundar”. Consumul zilnic al unei anumite cantitaţi in scop preventiv va face ca organismul uman sa fie protejat impotriva bolilor si va fi întinerit si plin de energie

    Aloe Vera

    Ştiinţa modernă a demonstrat ca argintul este unul din cele mai puternice antibiotice naturale care au efect împotriva a peste 650 de organisme patogene – germeni, viruşi si fungi (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie),  pe cind un antibiotic artificial poate distruge in medie 6 tipuri de microbi.  Argintul este de asemenea şi cel mai puternic dezinfectant folosit în prepararea apei potabile chiar şi în navetele spaţiale. Rolul argintului în organismul uman poate fi descris ca un „sistem imunitar secundar”. Consumul zilnic al unei anumite cantitaţi in scop preventiv va face ca organismul uman sa fie protejat impotriva bolilor si va fi întinerit si plin de energie


     
    Gel Tinctura Suedeza &Argint Coloidal - Bitter gel 20ml


                Procesat la rece!

    Componentele din produs au efect  pronuntat antiacneic, cicatrizant, regenerant cu rezultat benefic

    Adjuvant in:
    Arsuri, degeraturi, intepaturi de insecte, eczeme, herpes

    Mod de utilizare:
    Se aplica local, in strat subtire, pe zona dorita

    Crema Antiacneica 20ml

               Crema antiacneica activa cu argila activa si propolis.

    Mod de utilizare:

    Se aplica local, in strat subtire pe zona cu acnee sau cu puncte negre.
    Se utilizeaza local, pe zona acneica şi este preferabil să se menţină compoziţia pe zona afectată 1-7 ore, se aplica seara deoarece nu intra in intregime in piele.
    Se indeparteaza cu apa calduta prin miscari usoare.
    Fiind foarte activă este posibil sa apara o senzaţie usoara de usturime la începutul aplicării cremei, senzaţie care este un efect normal pentu acest tip de produs.


     
    Crema Maini Cu Jojoba Si Galbenele 75ml


                      Este o cremă cu produse naturale care datorita uleiului natural de jojoba patrunde rapid in epiderma, hraneste pielea,  o întreţine, o hidrateaza  şi regenereaza epidermei la nivelul mâinilor. Galbenelele si musetelul sunt ingrediente excelente pentru pielea sensibila si uscata, au actiune cicatrizanta, tonica.

    Contine: ulei de palmier, ulei de masline, ulei de jojoba,  glicerina sursa vegetala,  guma de xantan,  galbenele, musetel.

    Ulei esential de portocale care-i confera o aroma vie,  proaspătă.

    Conţine 98 % substanţe naturale.

    Fara parabeni.