Magazinul Naturalis Casa Verde - Targu Mures PARTENERUL TAU PENTRU SANATATE !!! P-ta Victoriei Pasajul Subteran Mures Mall, deschis zilnic: Luni-Vineri 9.00-20.00, Sambata 9.00-18.00, Duminica 9.00-14.00. Va asteapta cu drag !
  • Magazinul Naturalis Casa Verde - Targu Mures va ofera:
  • Ceaiuri si tincturi, Suplimente alimentare, Produse solaris ,Produse apicole,Cereale, seminte si condimente naturale, Uleiuri presate la rece, Produse pentru slabit, Sapunuri si cosmetice pe baza de plante, Produse pentru plaja si protectie solara. PRETURI PENTRU TOATE BUZUNARELE !
  • miercuri, 15 august 2012


    Comprimate

    Agaricus


    60 comprima

    stimulent imunitar puternic, antitumoral, antimutagen, antiviral, scade colesterolul, trigliceridele şi glicemia, normalizează funcţia hepatică la pacienţii cu hepatită B, hipotensiv, antioxidant, reduce stresul oxidativ, inhibă peroxidarea lipidelor

    Descriere 

    AGARICUS
    (Agaricus blazei Murrill)

    Ciuperca Domnului


    Agaricus blazei Murrill face parte din clasa Basidiomycetes, fiind o ciupercă originară din Brazilia. Utilizări terapeutice ale ciupercilor din genul Agaricus apar în tratatele medicale bizantine încă din secolele IV – XV d. Ch. Specia Agaricus subrufescens a fost descoperită în anul 1960 de către cercetătorul şi cultivatorul japonez Takatoshi Furumoto, în anul 1967 botanistul belgian Heinemann stabilind denumirea oficială a plantei – Agaricus blazei Murrill. Cunoscută sub denumirea populară de ''Cogumelo do Sol'' (Ciuperca Soarelui) sau ''Cogumelo de Deus'' (Ciuperca lui Dumnezeu) în Brazilia, această plantă a fost cultivată pe scară largă în Japonia, unde a primit denumirea ''Himematsutake'', cercetătorii japonezi descoperind proprietăţile puternic imunostimulente şi antitumorale, pentru care a şi fost intens utilizată în aceste ţări.

    Actiuni
    stimulent imunitar puternic (stimulează secreţia de interferon, TNF-α, interleukină IL-8, limfocite B, celule natural killer, celule T supresoare şi macrofage), antitumoral (produce apoptoza celulelor tumorale şi inhibă angiogeneza), antimutagen, antiviral, antioxidant, hipotensiv, normalizează funcţia hepatică la pacienţii cu hepatită B, reduce stresul oxidativ, inhibă peroxidarea lipidelor, scade colesterolul, trigliceridele şi glicemia.

    Indicatii
    se utilizează ca adjuvant în: tumori cu diverse localizări, imunitate scăzută, viroze, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, ateroscleroză, hepatite virale.

    Contraindicatii
    alergie la Agaricus blazei Murrill.

    Administrare 

    Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1cpr. de 3 ori pe zi, înainte de mese. 

    Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

    Comprimate

    Xantoprostal


    60comprimate
    Xantoprostal
      
     antiandrogenic, decongestiv,antitumoral, diuretic, recomandat în prostatite,hipertrofie benigna de prostata, adenom de prostata











    Descriere
    Prostata este un organ musculo-glandular care înconjoară porţiunea iniţială a uretrei la bărbat, având rol în secreţia lichidului seminal. Afecţiunile care apar la nivelul prostatei pot fi de natură inflamatorie (ce apar ca urmare a infecţiilor bacteriene) sau tumorală, acestea conducând la mărirea dimensiunilor prostatei. Creşterea în volum a prostatei determină îngustarea uretrei motiv pentru care, acest tip de afecţiuni pot fi însoţite de probleme la urinare. Adenomul şi hipertrofia benignă de prostată sunt afecţiuni care apar după vârsta de 50 de ani, ele fiind datorate transformării testosteronului în dihidrotestosteron, hormon responsabil de apariţia acestor boli. Simptomele care apar în adenomul de prostată sunt: nicturie (micţiune nocturnă), polakiurie (urinări frecvente şi în cantităţi reduse), disurie (dificultăţi de urinare), senzaţie imperioasă de a urina, micţiune prelungită, etc. Complicaţiile adenomului de prostată constau în apariţia obstrucţiei urinare sau a incontinenţei urinare. Din acest motiv, se impune instituirea unui tratament care să împiedice agravarea bolii şi să restabilească funcţionarea în parametrii optimi ai prostatei. 
    Produsul XANTOPROSTAL reprezintă o asociere de plante cu acţiune antitumorală şi decongestivă la nivelul prostatei, care reduce inflamaţia şi ameliorează tulburările de micţiune, stopând evoluţia bolii.
    Actiuni
    inhibitor al 5-α-reductazei, inhibitor direct al receptorilor androgenici, antitumoral şi decongestiv la nivelul prostatei, diuretic, antiseptic urinar (asupra colibacililor şi asupra Proteus vulgaris), regenerant tisular la nivelul prostatei.
    Indicatii
    se utilizează ca adjuvant în: prostatite, hipertrofie benignă de prostată, adenom de prostată, infecţii urinare cu colibacili şi Proteus vulgaris, tulburări de micţiune.
    Contraindicatii
    anemie hemolitică, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.
    Precautii
    Se administrează cu prudenţă la pacienţii cu hipertensiune arterială.