Magazinul Naturalis Casa Verde - Targu Mures PARTENERUL TAU PENTRU SANATATE !!! P-ta Victoriei Pasajul Subteran Mures Mall, deschis zilnic: Luni-Vineri 9.00-20.00, Sambata 9.00-18.00, Duminica 9.00-14.00. Va asteapta cu drag !
  • Magazinul Naturalis Casa Verde - Targu Mures va ofera:
  • Ceaiuri si tincturi, Suplimente alimentare, Produse solaris ,Produse apicole,Cereale, seminte si condimente naturale, Uleiuri presate la rece, Produse pentru slabit, Sapunuri si cosmetice pe baza de plante, Produse pentru plaja si protectie solara. PRETURI PENTRU TOATE BUZUNARELE !
  • vineri, 21 septembrie 2012


    Bulboton Silkat - Lotiune Impotriva Caderii Parului - 12 fiole


                      Actiune : Bulboton Lotiune Activa contine un complex de multivitamine, Vitamina A (retinol), B1 (tiamina), B5 (acid pantoneic), B7 (inozitol), E (tecoferol), F(acid linoleic), H(biotina), aminoacizi, metionina si cisteina si alte ierburi esentiale cum ar fii mirtul, mentolul si castanul intr-o solutie hidroalcoolica, aducand o nutritie scalpului si rezistenta si vigoare firului de par.

    Bulboton Lotiune Activa este un adjuvant pretios in prevenirea caderii parului. Se recomanda o utilizare periodica in cazurile in care se constata o cadere excesiva a parului, ca si in cazul in care procesul de revigorare si regenerare este prea lent. Utilizarea produsului nu prezinta contraindicatii si ajuta la o imbunatatire substantiala a calitatii scalpului si a firului de par, favorizand o activitate eficienta a bulbului capilar

                     Continut: 12 fiole a 10 ml = 120 ml

                     Mod de aplicare: Se aplica continutul fiolei pe parul spalat masanduse pielea capului dinspre ceafa spre crestet mai intai, apoi prin miscari circulare dinspre partile laterale catre crestet si in fnal, prin miscari dinspre partea frontala spre ceafa. Se va utiliza o fiola pe saptamana, minim 4 saptamani consecutiv, in combinatie cu samponul Bulboton.